Sunday, February 21, 2010

kErinduan bLogger

Assalamualaikum kwn2 semua.....lma udah x update blog ni....rindu tol la dengn blog ni....hahaha, dulu2 rasa cm pe lah orng main blog ni....sekarang kena muka sendiri la....hehehee. dulu msa kat KL selalu update blog, sekarang kat kampung susah udah mau update blog la.... xda internet kat umh.....

blog ni memg boleh bt orng jadi xmkn, xtidur, xjlan, pe2 g la.....blog ni memg berhantu la....kalah rindu kat kekasih.....rindu kat blog sngt2 gle la...hahahahaha....., lama xtulis blog ni, mcm xde idea udah la mau bt pe...

Rasa lepas ni g lama la xupdate blog, aysk busy jaga kedai mkn mak la....kalo ank sendiri xtolong jaga, sapa g mau jaga kan.......kadang2 tu penat gak la....tpi sabar la, tanggungjawab kita untuk bantu kedua orng tua la...... yang penting rindu la kat member2 umh sewa di KL...... k la.....ni lah saje umtuk 2 minggu la....hehehe....love frenz blog.

1 comments:

lAl said...

Aahahaha.. akhirnya ada jugak perkhabaran darimu...ehehehe.... rindu blog mcm rindu hg jugak..ehehe

Post a Comment