Sunday, February 7, 2010

keriNduan sEorng leLaki

hari ni aku nk cite pasal kerinduan diriku pada seseorng...hari mau jiwang la.....hehehe. Enth npa, minggu ni ati aku sakit sangt, aku rindu sangt2 kat gf aku.....cm mau berckp dengn die pn mls lepas tu jadi bad mood la, sebab terlalu rndu....memg susah la couple jauh2 ni, aku kelantan die sabah.

dah la hari rabu ni "besday" die (10/02)...aku xdpt n bt pe2 pn...setakat, ucap dalm fon and kirim hadiah, tu je yang termampu.....gf aku n kadang2 nangsi sebab mau jmpa....tpi mcm mna xde rezki g mau berjumpa....insyallah da rezki aku p sabah time da bajet lebih.

kadang2 tu, aku sendiri pn cm mau nangs,sebab rindu...tpi aku kna sedar aku seorng laki, ego nangis mesti jaga gak, nti malu dekat kwn2, hanya kesabaran je yang mampu hadir dalam jiwa aku sekarang. kadang2 tengok couple2 lain, best je diorng sama2, rasa dengki sangt2...huhuhuhu.

dulu masa belajar, kalo besday, msti sambut sama2....best tol la....tpi sekarang, setakt berckp dlm fon je....xbest tol la.....cmner ni mau bt moga dapat ilang kerinduan tu, biar lah sekejap pn. kadang2 menyesal gk couple jauh2 ni....bt sakit ati je,tpi nk b cm ner dah jodoh and aku syg gile2 kat die.... k sdh pasal kerinduan....xblh lebih2 merana nti.hehehehee

9 comments:

babeofacai said...

doa byk2 beb...inyallah..

Yuan He said...

adui..at least kamu still can cakap2 nagan telefon kan...ok bah tu. Relax lar dude. :)

epOL said...

xpuas la berckp.......

Yuan He said...

duiii...itu kan dah bagus daripada saya ni...langsung tak ada peluang nak cakap pun.... dah kira syukur dah tu.... :)

epOL said...

npa lak yuan he???????? bf u kat mana?

Juvianah said...

* thx...i hrp u byk2 bsbr..
* idup xsmstinya best slalu, ni kira dugaan la..

Juvianah said...

Jarak antara psgn x smstinya mjnjikn 'happy ending'. Kdg kala, yg dkt dpn mata yg slalu flunk, timbul kes2 yg xbaik. xsmstinya dpt jmpa slalu, beerti kesetiaan antara psgn kukuh... mmg la sumtme yg jauh ni snang ja timbul keraguan n sangsi, tp ni suma dugaan yg Esa. Tuhan da tntukan cmni, kta ikut ja la. sbb tu la yg bjauhan ni prlu ada kepercayaan n kesetiaan yg lbh...Insyallah dgn izin-Nya, kta dpt disatukan..

epOL said...

ye....tq honey

Yuan He said...

oiii, saya ni GuanHoe lar...apa bf saya????? Adui.......saiful!!!!!!!!!!! xD

Post a Comment