Saturday, February 6, 2010

xNk mErokok

cm ner mau strt ni.......susah gak la mau tulis pasal xnk merokok ni....hehehe. k lah kita mula dengn.................

rokok ni sangt bahaya xkira pada yang merokok ataupn yang xmerokok...., napa????? susah orng mau berhenti merokok, malah tiap2 hari bertambah bilangan orang yang merokok daripada orng yang berhenti merokok....pelik kan.

bnyak udah kempn dan mcm2 udah kerajaan bt pasal rokok ni, malah kerajaan naikn lagi harga rokok, msih g orng mrokok...pelik tol la.....hehehe. aku rasa harga rokok patut dinaikn sampai rm50 lepas rokok murah dihapuskan, bijak x idea tu, aku rasa idea ni nk mampuskan kerajaan, msti ramai yang mogok.....hahahahha

mlas la nk cite...."aku sendiri pn merokok" susah mau berhenti, aku pikir time mau khwn bru mau berhenti la....tkt kesan pada my wife dan ank2...hehhee, aku terpikir mau berhenti, tpi susah, sebab aku dikalangan orng merokok, jdi cm ner mau thn orng merokok depan mata. insyallah la...satu hari nti aku dan kwn2 berhenti merokok...amin. sekarang ni, aku dapat kurang kn rokok je...aku try gk berhenti, tpi kejap je dalam 2minggu je, lepas tu merokok blik......... k lah cite pasal rokok...kepada yang merokok, inysallah blh berhenti merokok.

3 comments:

cloudjourney said...

good luck, kawan.

epOL said...

k...tq

Juvianah said...

terdapat keraguan yg xmungkin dpt d tangkis...

Post a Comment