Monday, February 8, 2010

sEtan 3 serAngkai

kali aku ambk tajuk dalm metro......cite setan 3 serangkai ni memg sedih dan sangt jahat la........., memg patut la kena pnggl setan xpn pnggil iblis je la...baru rasa puas atikn....hahaha. memg jahat sangt2 setan 3 ekor ni..., dah la merogol lepas tu, rakam nsebar video tu..memg babi la,babi......,

petikan dlm metro"dalm video itu, die hanya mampu menjerit dan meraung meminta tolong.... die di rogol bergilir-glir oleh setan 3 ekor, gadis tu malu dan mengasingkan diri" sedihkan kalo kita di tempat pmpn tu msti dah jadi gle. yang sedihnya "rogol:" lepas tu" rakam" g la.....jahat btl setan iblis ni. Sekarang ni time die bt orng cm tu, nti kna batang hidung sendiri bru thu la...., kita tngok la sejauh mna gembira 3 iblis ni dibumi allah.

Allah bgi hati yang suci, dapt kat 3 setan ni.........jadi "hati iblis" lak. memg hati iblis la, xde perasaan belas kasihan langsung la..., yang aku cukup pans dirakam n sebar, cian tol pompn tu..., dah la hilang maruah diri, lepas tu kena lak "tahik lembu" kat muka dan family sekali......., cuba bayang nk letak mana muka, semua orng dah thu. leps tu, mesti budak2 remaja ni kutuk2 g, dah tengok video tu, msti ckp lain lak....."mntap gak body ank die" xkn malu cm tu..........

insyallah, jahat di balas jahat, baik dibalas baik.....kita tengok 3 iblis ni dapat balasn kat dunia or di akhirat......, k...bye

3 comments:

lAl said...

Haha... Btul2... Aku sokong tue... Biar diorang kena rogol kat akhirat nnti.. Lagi trok...

epOL said...

tu la.....biar la

amilina syakira said...

haha..tu la sdih bace ksah die..
tp x patot r kuarga die wat camtu..ketepikan die..
bukan die slah pon..

Post a Comment